
Төмс нь хүний биед онцгой ач холбогдолтой. Цусны даралт бууруулах, ходоодны шарх үрэвсэл, гэдэсний түгжрээ, түлэгдлийн шарх болон арьсны намарс буюу экземийг эмчлэхэд уламжлалт ардын эмнэлэгт өргөн хэрэглэж ирсэн. Төмсийг хүнсэндээ хэрэглэхэд дараах зүйлсийг туршаад үзээрэй
- Чанасан төмстэй савандаа бага зэрэг сармис юмуу гоньд байлгавал илүү сайхан амттай болдог.
- Төмсийг бага тосонд шарахдаа хагас бэлэн болсон үед нь давс цацвал зөөлөн сайхан амттай болдог.
- Хөлдүү төмсийг хүйтэн усанд угаагаад гэсгээлгүйгээр буцалж буй халуун усанд хийж чанана.
Мэдээ уншаад таалагдсан бол Like дарна уу. Танд баярлалаа
Сайт таалагдаж байвал Like дарна уу. Танд баярлалаа
АНХААРУУЛГА : Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд CONTROL.MN хариуцлага хүлээхгүй болно.
ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү.
Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй.
Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 77008912 утсаар хүлээн авна