ХҮНСНИЙ АЮУЛГҮЙ БАЙДЛЫГ ХАНГАХ НЬ ХООЛНЫ ХОРДЛОГООС СЭРГИЙЛНЭ

2019-01-02  

Баяр хуучраагүй энэ үед хоолны хордлого, гэдэсний халдвараас сэргийлэх зөвлөмж ярилцлагыг ХӨСҮТ-ийн Эрт сэрэмжлүүлэг хариу арга хэмжээ авах нэгжийн дарга Н.Сувдмаа зөвлөж байна. 

Эрт сэрэмжлүүлэг хариу арга хэмжээ авах нэгж хэрхэн ажилладаг вэ? 

Баярыг угтсан олон нийтийн арга хэмжээ, баяр цэнгүүн өнгөрөгч сард элбэг болж өнгөрлөө. Үүнтэй холбоотой хоолны хордлогын дуудлага нэмэгдсэн үү?

Энэ байдлыг үүсгэж байгаа шалтгаан нь захиалагч хамт олон байгууллага тухайн нийтийн хоолны газрын ариун цэвэр, эрүүл ахуйн шаардлага, зохион байгуулалт хоолны чанарыг урдаар судалсан байх ёстой. Зөвхөн том заалтай, хямд үнэтэй, эсвэл шил толь шиг газарт ач холбогдол өгч, эрүүл мэндийн талын дэглэмийг мартсантай холбоотой юм.

Үргэлжлэлийг дараах http://hidoctor.mn/archives/3684?fbclid=IwAR3iXjpJw4B41V7Yk3E3Hyp1K9T8KG-0G7gEkjwYSJDAr8AgE6GrInF9b-E линкээр орж уншаарай 

 

Мэдээ уншаад таалагдсан бол Like дарна уу. Танд баярлалаа
Сайт таалагдаж байвал Like дарна уу. Танд баярлалаа
Сэтгэгдэл
АНХААРУУЛГА : Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд CONTROL.MN хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 77008912 утсаар хүлээн авна
Төстэй мэдээ
Шинэ мэдээ
Санал асуулга
ТА СЭТГЭЛ ЗҮЙН ОНЛАЙН СУРГАЛТАНД ХАМРАГДАХ ХҮСЭЛТЭЙ БАЙНА УУ ?